Video Miljoenenwoning van Caroline en Filip in ‘Blind Gekocht’ lokt nu al reacties uit: “Reclamestunt”
Miljoenenwoning van Caroline en Filip in ‘Blind Gekocht’ lokt nu al reacties uit: “Reclamestunt”
Foto: Play4

Filip en Caroline hun passage in ‘Blind Gekocht’ op Play4 ging niet zomaar voorbij. Voor hun droomhuis hebben ze maar liefst één miljoen euro over. Het ondernemerskoppel wil dichter bij hun binnenspeeltuin wonen zodat ze meer tijd hebben voor hun gezin.

Caroline en Filip weten daarbij goed wat ze willen: een ruime open bebouwing met vier slaapkamers, een studio voor hun zoon, een zwembad voor de kinderen en een grote tuin. In eerste instantie sprong Caroline geen gat in de lucht toen het huis zag, maar vanavond zien we in 'Blind Gekocht' het afgewerkte huis.

Benieuwd of het koppel nu wél tevreden is. Play4 loste al een preview van vanavond en de reacties op Facebook zijn niet mild. “Wie aan dit programma meedoet weet dat hij er altijd veel beter uitkomt dan wanneer je dit zelf moet doen. Werkuren, materiaal, … Sponsors à volonté” en “Reclamestunt voor dit koppel met hoogheidswaanzin voor zowel hun zaak als voor de leveranciers van de werken in hun woning”, klinkt het onder andere.

Het algemene gevoel dat heerst in de reacties is vooral dat de kijkers opgelucht zijn dat het koppel na vanavond verdwijnt. “Beter een ander koppel de kans gegeven” en “Jammer dat ze zoveel schermtijd kregen”, lezen we. 

Bekijk ook onze video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.