Michel heeft er genoeg van in ‘Big Brother’: “Het is hier geen kindercrèche”

door: COS
Naomi, Julie en Michel in 'Big Brother'
Afbeelding bron: Big Brother

De ‘ Big Brother’-nominaties van deze week leken al bekend. Michel, Liese, Naomi, Julie en Nick spraken af met Mike om op Jill en Thomas te stemmen.

Nu lijken Michel, Julie en Naomi zich toch zorgen te maken. Kunnen ze Mike wel vertrouwen? Michel vindt het een te groot risico om zijn lot in de handen van Mike te leggen.

Michel wil de tactiek daarom aanpassen en iedereen opnieuw op hem en Matt laten stemmen. “Als ik 9 stemmen heb, dan heeft Mike op mij gestemd en dan weten we dat we hem niet kunnen vertrouwen. Dan gaan we volgende week niet voor Jill en Thomas, maar Mike en Thomas.”

Kindercrèche

Michel heeft ook stilaan genoeg van het luie en kinderachtige gedrag van Jill, Thomas en Matt. “Het is hier geen kindercrèche, hè. De ene dag doen ze al gekker dan de andere zodat ze lekker in beeld zijn. Ik begin het wel een beetje beu te geraken.”

“Toen ik 24 was zat ik in Afghanistan, te vechten voor vrijheid. Toen was ik niet hier verstoppertje aan het spelen. Dat mag, maar soms moet je even normaal doen”, aldus Michel.