Matt uit ‘Big Brother’ begrijpt helemaal niets van Jills gedrag: “Toen was het raak”

door: COS
Matt en Jill in 'Big Brother'
Afbeelding bron: Big Brother

Matt verliet maandag het ‘ Big Brother’-huis met 15.000 euro in z’n zak. Vorige week was het Zoey die het huis moest verlaten.

Matt en Zoey waren woensdagavond te gast bij RUMAGTV. Matt kreeg er de vraag voorgeschoteld of hij vindt dat hij gepest werd door Jill. Zijn moeder Judith is er namelijk van overtuigd dat Jill weldegelijk pestgedrag vertoonde.

“Het was heel wisselend. De ene keer was ze heel erg aardig en lief en waren we de beste maatjes. Op een gegeven moment dan sloeg ze om en kreeg ik juist het gevoel dat ze geïrriteerd was door mij”, legt Matt uit.

Azijn in thee

Vorige week had Matt nog lovende woorden voor Jill. Het zorgde voor een erg intiem moment. “Maar de avond erna was het raak. Toen was het: kledingkasten leeggegooid, bodylotion in m’n gezicht gespoten, azijn in m’n thee.”

Het incident van de zuigzoen wordt ook even bovengehaald. Matt benadrukt dat er van seks geen sprake was. Toch doet hij er erg mysterieus over en lijkt hij zelfs geïrriteerd. “Dat vraag je later maar aan Jill. Dat laat ik aan haar over”, heeft hij daarover te zeggen.