Marie Verhulst maakt zich bedenking over relatie met Jef: "Zou vreemd geweest zijn"
COS
Marie Verhulst maakt zich bedenking over relatie met Jef: "Zou vreemd geweest zijn"
Foto: Instagram @verhulstmarie

Marie Verhulst is dolverliefd op Jef Oomen. Hij steunt haar in alle keuzes die ze maakt en dat vindt ze enorm belangrijk bij haar partner.

"Hij is ook gewoon heel lief en hij werkt heel hard. Dat vind ik ook fijn: iemand die gemotiveerd is en ergens voor wil gaan. Dat is mijn beste vriend", benadrukt Marie Verhulst in '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM.

Het is opvallend hoe open Marie is over haar relatie. "Met Jef voelt het gewoon heel juist", legt ze uit. "Ik zou het nooit delen als je twijfelt of als je niet honderd procent zeker weet of het gaat blijven. Bij Jef was ik gewoon zeker en dat voelt heel juist", besluit Marie.

"Het zou voor mij ook vreemd geweest zijn om bij alles wat we in 'De Verhulstjes' doen hem er niet bij te hebben", merkt Marie op.

De keuze om zo open te zijn, lag eigenlijk wel bij Jef. "Want hij heeft altijd achter de schermen geleefd en ineens komt hij ook in the picture. Als we nu ergens komen, willen mensen met hem op de foto en dat vindt hij nog wel een beetje raar."

Meer nieuws

Meer nieuws

.