Verhulstjes Marie Verhulst deelt geweldige foto met vriend Jef om deze speciale reden
COS
Marie Verhulst deelt geweldige foto met vriend Jef om deze speciale reden
Foto: Instagram @verhulstmarie

Vorige maandag moesten we alweer afscheid nemen van 'De Verhulstjes'. Het derde seizoen kwam tot een einde in het Oostenrijkse Sankt Anton.

Opvallend afgelopen seizoen was dat we Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, nog steeds niet te zien kregen. Jef Oomen, de vriend van Marie Verhulst, zagen we wel in een paar afleveringen, maar was een stuk minder in beeld dan bij de afgelopen seizoenen.

Fans vroegen zich natuurlijk af waar Jef gebleven was in 'De Verhulstjes'. Van een breuk is er gelukkig geen sprake. Dat Marie en haar familie grote sterren zijn in Vlaanderen, accepteert Jef absoluut, maar zelf loopt hij gewoon niet graag in de kijker. 

Deze week krijgen we Jef wel nog eens te zien op het Instagramaccount van zijn vriendin. Marie zet Jef in de spotlights om een speciale reden: hij mocht op 21 maart zijn verjaardag vieren.

"Mijn liefste is jarig. Gelukkige verjaardag, Jefke", schrijft Marie bij een zonnige foto met haar vriend. "Happy Birthday, Jef!", reageert Sarah Puttemans. En ook Ellen Callebout wenst hem aan de hand van emoji's een fijne verjaardag.

https://www.instagram.com/p/CbX0LKGNwI9/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.