Margaux uit 'De Bachelor' na ophef rond Fabrizio: "Strookt niet met de man die we leerden kennen"
COS
Margaux uit 'De Bachelor' na ophef rond Fabrizio: "Strookt niet met de man die we leerden kennen"
Foto: Play4

Op sociale media is ophef ontstaan door 'De Bachelor'. Fabrizio Tzinaridis onthulde dat hij op de romantische dates met de drie overgebleven vrouwen seks had.

Fabrizio Tzinaridis werd op sociale media met de grond gelijk gemaakt. "Misselijkmakend", klonk het. "Hij heeft geen respect voor vrouwen", schreven verschillende kijkers. Madieke en Margaux, de overgebleven dames, blijken er niet zo zwaar aan te tillen.

Natuurlijk was het geen leuke boodschap om te ontvangen, maar ze hebben het kunnen plaatsen. In Het Nieuwsblad nemen Margaux en Madieke het op voor hun 'bachelor' na alle haatreacties. "Nu is hij ineens weer de player uit 'Temptation Island', maar dat strookt niet met de man die wij hebben leren kennen", zegt Margaux.

Margaux geeft toe dat Fabrizio af en toe arrogant overkomt in 'De Bachelor'. "Maar hij heeft zich ook op genoeg momenten van zijn eerlijkste en gevoelige kant laten zien", benadrukt ze. Bovendien vindt ze dat we in het programma een bedachtzamere versie van Fabrizio te zien krijgen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.