Margaux uit 'De Bachelor' heel duidelijk over Fabrizio Tzinaridis: "We zijn tot die realisatie gekomen"
COS
Margaux uit 'De Bachelor' heel duidelijk over Fabrizio Tzinaridis: "We zijn tot die realisatie gekomen"
Foto: Play4

Fabrizio Tzinaridis koos in 'De Bachelor' voor Madieke, maar na enkele weken was de romance al voorbij. Fabrizio zocht wel snel terug contact met Margaux.

Fabrizio Tzinaridis benadrukte eerder al dat hij geregeld afspreekt met Margaux en dat ze het enorm gezellig hebben samen, maar dat ze niet daten. Het zal dus bij vriendschap blijven. Dat zegt ook Margaux op Instagram Stories.

"Fab en ik zijn niet samen en we zijn ook niet van plan om samen te zijn naar de toekomst toe. We hebben veel tijd samen doorgebracht en daardoor kwamen we ook tot de realisatie dat er niets meer in zit dan een mooie en hechte vriendschap. En dat is toch ook oké, niet?", citeert Metro de communicatiestudente.

"Ik zie Fab doodgraag, maar niet op die manier om een relatie te starten. Op zo’n momenten moet je eerlijk zijn naar elkaar toe, en als je het beiden niet voelt, kan je dat ook eerlijk toegeven", zegt Margaux. Ze benadrukt ook dat Fabrizio een belangrijke positie ingenomen heeft in haar hart.

"Ik heb Fab beter leren kennen en geloof mij, he is incredible! Ik vind hem een prachtige persoon op elk vlak. Hij haalt het beste in mij naar boven en ik kan gewoon lekker mezelf zijn. Geen verantwoordingen, geen drama en geen miscommunicatie."

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.