Margaux enorm teleurgesteld in 'De Bachelor': "De kans om de waarheid te vertellen is me ontnomen"
COS
Margaux enorm teleurgesteld in 'De Bachelor': "De kans om de waarheid te vertellen is me ontnomen"
Foto: Play4

In 'De Bachelor' dropte Vanessa voor haar vertrek nog een klein bommetje. Ze vertelde Fabrizio Tzinaridis dat Margaux samenwoont met haar ex-vriend.

Fabrizio Tzinaridis schrok toen hij van Vanessa te horen kreeg dat Margaux nog samenwoont met haar ex. Margaux is vooral teleurgesteld dat ze haar verhaal niet zelf heeft kunnen doen. Dat laat ze weten in een bericht op Instagram.

"Ik bekijk deze aflevering met verdriet en onbegrip. Mijn persoonlijke verhalen worden blootgelegd en op een heel andere manier gebracht. The power of gossip. Ik voel me klein en onbegrepen. De kans om de waarheid te vertellen is me ontnomen", zegt ze.

"Mijn eigen levensverhalen worden bepaald door anderen en roddels zorgen voor onnodige gedachten. Dit is wellicht de grootste levensles die ik na het bekijken van deze aflevering heb getrokken: vertrouw alleen jezelf, want het leven is wreed en je kan gemakkelijk voor de gek gehouden worden."

"Ik weet dat ik me niet moet gaan verantwoorden want ikzelf en de mensen om me heen die me wél kennen weten dat dit niet de waarheid is. Mijn hart lag bij niemand anders dan bij mezelf", aldus Margaux uit 'De Bachelor'.
 

https://www.instagram.com/p/CcBZPbUKG3j/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.