Lotte Vanwezemael over 'De Bachelor': "Als Elke Clijsters dit had gedaan..."
COS
Lotte Vanwezemael over 'De Bachelor': "Als Elke Clijsters dit had gedaan..."
Foto: GoPlay

Fabrizio Tzinaridis zorgde vorige week voor ophef. In 'De Bachelor' biechtte hij op met de drie overgebleven vrouwen het bed te hebben gedeeld.

Fabrizio Tzinaridis had doorheen 'De Bachelor' al wat kritiek moeten slikken en zijn bekentenis deed er nog een schepje bovenop. Ook Lotte Vanwezemael heeft het programma en de kritiek erop gevolgd. 

"Stel nu dat Elke Clijsters, die vorig jaar 'De Bachelorette' was, hetzelfde had gedaan, zouden de mensen dan even mild gereageerd hebben?", vroeg Gert Verhulst aan Lotte in 'De Cooke & Verhulst Show'.

"Nee, absoluut niet", klinkt het resoluut bij de seksuolge. "Als we kijken naar het vorige seizoen, dan kreeg Elke al veel commentaar omdat ze nog maar met een tweede man had gekust. Er was toen veel gedoe omdat ze Ivan had gekust, naast Django."

"Daar zou sowieso moeilijker om gedaan worden en dat is nog steeds zo in onze maatschappij: een man die het met meerdere vrouwen doen, dat wordt meer goedgekeurd, terwijl als een vrouw dat doet, wordt ze meer als een slet gezien. Als Elke dat gedaan zou hebben, dan zou het sowieso meer krantenartikels gehaald hebben."

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.