Lotte Vanwezemael krijgt slecht nieuws over haar voet
LHX
Lotte Vanwezemael krijgt slecht nieuws over haar voet
Foto: Play4

In de halve finale van 'Dancing with the Stars' moest seksuologe Lotte Vanwezemael de wedstrijd verlaten. Dat deed ze met een bijzonder souvenir: een breuk in haar voet.

Tijdens het trainen voor de halve finale had Lotte Vanwezemael haar teen gestoten, waardoor ze een barstje in haar metatarsaal opliep. Doordat ze is blijven dansen, is dat barstje geëvolueerd naar een breuk. Sinds ze 'Dancing with the Stars' heeft verlaten, zit ze in het gips.

"Ik ben net op controle geweest in het ziekenhuis", vertelt Lotte Vanwezemael in een nieuwe update in haar Instagramverhaal. De breuk is goed aan het herstellen en groeit recht.

Tot zover het goede nieuws. Normaal zou Lotte een loopgips hebben gekregen, maar ze heeft nog niet genoeg kalk aangemaakt. Daarom moet ze haar gewone gips nog twee weken extra aanhouden. Daarna moet ze opnieuw op controle, en hopelijk krijgt ze dán haar loopgips.

"Voorlopig ben ik dus nog altijd out en ik haat het", zegt ze teleurgesteld. Ze deelt daarom wat goede raad: "Als je ooit last hebt van je voet: niet op blijven doordansen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.