Lotte Vanwezemael krijgt opvallend nieuw programma op Play4
COS
Lotte Vanwezemael krijgt opvallend nieuw programma op Play4
Foto: Play4

Nog dit voorjaar pakt Play4 uit met 'Da's dikke liefde', een gloednieuw realityprogramma waarin vier koppels met een maatje meer de strijd aangaan met hun ongezonde gewoonten om zo hun gezondheid, hun relatie en hun seksleven een nieuwe boost te geven.

In 'Da's dikke liefde' geven seksuologe en psychologe Lotte Vanwezemael en arts en levensstijldeskundige Servaas Bingé gehoor aan de hulpkreet van vier koppels die zich niet meer goed in hun vel voelen, en hierdoor niet alleen zichzelf maar ook elkaar uit het oog dreigen te verliezen.

"Koppels die al lang samen zijn komen soms in een sleur terecht, en verliezen zichzelf en elkaar een beetje uit het oog", zegt Lotte. "Langzamerhand verdwijnt de fysieke & emotionele aantrekkingskracht, en komen ze in een negatieve spiraal die kan wegen op hun relatie én hun gezondheid."

"In dit programma gaan Servaas en ik samen met hen op zoek naar de oorzaken waarom ze zich minder in hun vel voelen, en stippelen we samen met hen een heel traject uit, om hen te helpen de doelen die ze zich vooraf stellen te bereiken", verklaart de seksuologe en psychologe.

Die doelen zijn heel uiteenlopend, van meer seks hebben en zwangerschapskilo's verliezen tot zich terug sexy voelen. "Het leuke is dat heel wat verhalen heel herkenbaar zullen zijn, en de adviezen die de koppels meekrijgen doorheen hun traject ook voor de kijker vaak nuttig kunnen zijn", aldus Lotte Vanwezemael.

Meer nieuws

Meer nieuws

.