Lotte Vanwezemael door het slijk gehaald over nieuw tv-programma ‘Da’s Dikke Liefde’

Play4 kondigde deze week een opvallend nieuw programma aan: ‘Da’s Dikke Liefde’. In het realityprogramma gaan vier koppels met een maatje meer de strijd aan tegen hun ongezonde gewoonten. Lotte Vanwezemael gaat het programma presenteren.

Maar nog voor het programma goed en wel begonnen is, krijgt Lotte bakken kritiek over zich heen. “Teren we op als maatschappij op het leed, het zwoegen en zweten van personen in een voller lichaam?”, schrijft activiste Marijn in een bericht aan zender Play4. 

Ook uit andere hoeken is de commentaar hard: “Wat vreemd dat Lotte Vanwezemael, iemand die zelf slachtoffer werd van bodyshaming, hieraan meewerkt” en “ik ben erg teleurgesteld, dit had ik echt niet van haar verwacht”, laten fans weten.

Lotte reageerde in ‘De Cooke & Verhulst Show” op de kritiek. “We doen dit echt wel met goede intenties. Het programma op zich is veel breder dan wat er nu allemaal verschenen is”, zei ze. Ze vraagt iedereen dus om het programma af te wachten. 

Het programma maakt de tongen dus al los nog voor het van start is gegaan. In onderstaande video zie je hoe onze showbizzwatcher de kritiek analyseert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.