Lotte Vanwezemael doet temperatuur stijgen in bikini op romantische vakantie

door: COS
Lotte Vanwezemael in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

Lotte Vanwezemael zien we momenteel in 'Da's Dikke Liefde' op Play4. Het programma stootte op veel kritiek nog voor het op antenne was gegaan.

Ook Lotte Vanwezemael kreeg het hard te verduren door haar deelname aan het programma. De Limburgse probeert alle zorgen nu te vergeten op een deugddoende vakantie op het Griekse eiland Santorini.

Lotte deelde de afgelopen dagen enkele jaloersmakende beelden van haar reisje. Zo poseert Lotte in het privézwembad van haar Charisma Suite in een felgekleurde bikini. "Prachtig!", "Wonedermooi!" en "Geniet met volle teugen", klinken enkele reacties.

"Ik vraag me dan altijd af wie de gelukkige fotograaf is", klinkt het bij een nieuwsgierige volger. In 'Dancing With The Stars' vertelde Lotte al dat ze een oogje op iemand had. Wie dat is, houdt ze nog even voor zich.

We kunnen wel zien op enkele andere vakantiefoto's dat Lotte inderdaad in de aanwezigheid van een man is. Zou het dan toch om voetballer en goede vriend Yorbe Vertessen kunnen gaan of maakt iemand anders Lotte dezer dagen gelukkig?