Big Brother Liese Luwel begrijpt er niks van bij 'Big Brother': "Nog steeds hoor ik geen zendercheck"
COS
Liese Luwel begrijpt er niks van bij 'Big Brother': "Nog steeds hoor ik geen zendercheck"
Foto: Big Brother

Het nieuwe seizoen van 'Big Brother' is ondertussen al twee weken bezig. Bij de duizenden kijkers zijn ook een heleboel voormalige 'Big Brother'-bewoners.

Liese Luwel weet als geen ander hoe het is om in het 'Big Brother'-huis te wonen. Zij was vorig jaar de enige die de volledige 100 dagen in het huis doorbracht.

Er zijn haar wel wat dingen opgevallen. Zo merkte ze onlangs al op dat Big Brother veel minder 'zendercheck' naar zijn bewoners roep dan in het vorige seizoen. Dat gebeurde wanneer de microfoon niet goed zat, maar ook wanneer bewoners iets deden wat niet mocht, zoals fluisteren.

"De uitspraken dit jaar in het huis zijn opmerkelijk bizar. En nog steeds hoor ik geen zendercheck. Big Brother, wa make?", klinkt het nu op Twitter bij Liese.

Veel kijkers zijn het eens met Liese. "De regels van jullie seizoen zijn duidelijk niet van toepassing hier. Fluisteren wordt precies ook eerder aangemoedigd dan afgestraft", klinkt het. "Theo werd er direct op aangesproken. Nu mag iedereen zijn gangetje maar gaan. Ik snap er ook niets meer van."

https://twitter.com/applebreezers/status/1481573789985091584

https://twitter.com/BBAccount7/status/1481573663459655681

Meer nieuws

Meer nieuws

.