Big Brother Leroy uit 'Big Brother' bedenkt opvallende regel als Little Brother: 'Daarom is het een slimme zet'
COS
Leroy uit 'Big Brother' bedenkt opvallende regel als Little Brother: 'Daarom is het een slimme zet'
Foto: GoPlay

Vera, Nawel, Salar, Leroy en Dimi moesten dinsdag tegen elkaar strijden om Little Brother te worden. Het was Leroy die de meeste geuren kon herkennen en zo Little Brother werd.

Leroy is deze week Little Brother en dus immuun. Hij mocht ook nog een huisregel bedenken. Iedere dag zal hij twee personen aanwijzen om te wisselen van kamer. Waarom hij die regel koos? Zodat iedereen elkaar nog beter kan leren kennen.

Kijkers reageren verdeeld op de nieuwe regel. "Superleuke regel. Zou goed zijn als iedereen elkaar wat beter leert kennen", zegt een kijker. "Wel een goede regel, maar of dat iets gaat veranderen valt nog af te wachten", merkt iemand op.

"Wat een belachelijke regel, door één nachtje van kamer te wisselen ga je elkaar niet beter leren kennen", zegt een kritische kijker. Maar is dat wel de echte reden waarom Leroy deze regel in het leven riep?

Door iemand uit de groene kamer te laten ruilen met iemand uit de gouden kamer voorkomt hij dat er geroddeld of over de nominaties wordt gepraat. In de bondjes komt immers een indringer. Dat is slimme zet van Leroy.

Er merkt wel iemand op: "Nu maken ze overdag plannen. Denkt Leroy nu echt dat 's avonds op de kamer gewoon verder verteld wordt?" Toch zal het een stuk moeilijker zijn om plannetjes te smeden.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.