Big Brother Leroy over berucht incident in 'Big Brother': "Nouchine is toen gelijk naar dagboekkamer gegaan"
COS
Leroy over berucht incident in 'Big Brother': "Nouchine is toen gelijk naar dagboekkamer gegaan"
Foto: GoPlay

Twee weken geleden moesten Leroy en Vera het 'Big Brother'-huis verlaten. Leroy had tijdens zijn verblijf voor commotie gezorgd na een incident in de badkamer.

Leroy, Grace en Nouchine bevonden zich samen in de badkamer. Op een bepaald moment leek Leroy over het muurtje van de douche te gluren. Vervolgens werd hij er ook van beschuldigd zichzelf te hebben betast. Leroy kreeg een dag later een waarschuwing voor grensoverschrijdend gedrag.

Normaal mocht hij het er buiten de dagboekkamer niet over hebben. 's Avonds vertelde hij zijn kamergenoten Nawel, Nouchine en Julio toch over wat hij te horen had gekregen. "Omdat ik het niet kon verkroppen", zegt Leroy bij 'No Biggie' aan Liese Luwel en Naomi Timmerman.

"Ik kon het gewoon niet hebben. Dus ik heb ik hen het verhaal verteld. Dan is Nouchine gelijk nog naar de dagboekkamer gegaan. Niet eens omdat ze haar hadden geroepen. Vanuit mijn verhaal is ze daarnaartoe gegaan", zegt Leroy. Nouchine wou zelf gaan vertellen dat er een misverstand was.

"Het is heel natuurlijk verlopen. Bij mij kwam het echt als een mokerslag binnen", zegt Leroy over het feit dat hij op de vingers getikt werd. "Ik had er niet eens over nagedacht. Toen het verhaal ter sprake kwam, heb ik misschien wel dingen gezegd, omdat ik het er totaal niet mee eens was."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.