Video Kritiek op Caroline en Filip uit ‘Blind Gekocht’ gaat steeds verder: “Kan echt wel gevolgen hebben”

‘Blind Gekocht’ is nu al twee weken terug. Caroline en Filip zorgden er voor een primeur want ze zijn het eerste koppel dat een miljoen euro in de aanbieding heeft. Hun passage is niet onopgemerkt voorbijgegaan.

"Caroline en Filip uit 'Blind Gekocht' willen dichter bij hun binnenspeeltuin in Beringen wonen, zodat ze minder op de baan zijn en meer tijd met hun kinderen kunnen spenderen. Maar al snel werd duidelijk dat met hun eisenpakket zelfs het budget van één miljoen te laag zou kunnen zijn", vertelt onze showbizzwatcher.

"Ze hadden het gevoel dat er van alles miste in het huis: kamers, dressings, een studio voor hun zoon… Caroline zag het echt niet goed komen en liet dat duidelijk blijken. 'Het mag voor mij hier gewoon stoppen. Er mag hier een bord ‘te koop’ op komen. Het stopt hier', klonk het bij haar."

Honderden negatieve reacties volgden. Maar daarbovenop begonnen sommige mensen slechte reviews achter te laten over de binnenspeeltuin van het koppel. "Zo’n reviews hebben natuurlijk niets te maken met de ervaring over de plek in kwestie en kunnen echt wel gevolgen hebben", aldus onze showbizzwatcher.

Meer weten? In de video hieronder vertelt onze showbizzwatcher er alles over.

Meer nieuws

Meer nieuws

.