Kristof doet verrassende onthulling: "Deze oud-'Big Brother'-bewoner zit in mijn videoclip"

door: COS
Kristof in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Kristof uit 'Big Brother' is aardrijkskundeleraar. Daarnaast is hij ook schlagerzanger. In september bracht 'Kristof Carpentier' het nummer 'Vroeg naar de Kroeg' uit.

Wie de videoclip van 'Vroeg naar de Kroeg' al heeft bekeken, zal iets of beter iemand zijn opgevallen. Patrick Van Staeyen, beter bekend als Patje uit het vorige 'Big Brother'-seizoen, zit namelijk in die videoclip.

"Patje is echt een goeie gast. Shout out, Patje!", zegt Kristof in 'Big Brother'. Wanneer hij Tobias vertelt dat Patje in Kristofs clip zat, valt die uit de lucht. "Heeft die meegespeeld? Kleine wereld", klinkt het.

"In de kantine waar ik de videoclip heb opgenomen was hij bij. Iedereen was bier aan het zuipen, kleren aan het uitdoen... Dan zie je Patje op een gegeven moment met een pet van mij - ik heb zo van die 'Make Schlager Great Again'-klakskes - zijn T-shirt naar boven doen. Echt epic.", klinkt het bij Kristof.

"Die gast is zo eerlijk. Da's niet te doen. Da's zo'n vriendelijke oprechte, da's echt een topper. Als je die ziet, daar word je gewoon gelukkig van", wil Kristof nog kwijt over Patrick.

Wie Patrick aan het werk wil zien, kan hieronder terecht bij 2:09 en 2:44: