Big Brother Kitty uit 'Big Brother' barst in tranen uit: "Ik ben heel dom geweest"
COS
Kitty uit 'Big Brother' barst in tranen uit: "Ik ben heel dom geweest"
Foto: GoPlay

Deze week is het 'Survival Week' bij 'Big Brother'. Na de eliminatie van vorige week waren plots alle bewoners genomineerd.

De bewoners moeten al enkele dagen met elkaar strijden voor immuniteit. Eerst wonnen Nawel en Tobias. Daarna ook Kristof, Grace, Nouchine en Salar. Ook de kijkers hadden een keuze te maken. 

Kitty, Peter, Vera of Dimitri? Wie verdiende nog een immuniteitspin. Dimitri kon de meeste stemmen verzamelen. Tot grote teleurstelling van Kitty. Die barstte kort na de beslissing in tranen uit.

Kitty was een van de eersten die een papiertje vond in de ballonnen. Uiteindelijk was het Grace, de enige zonder papiertje, die immuniteit won. "Daardoor voel ik me al twee dagen kut. Dan wordt het gevoel zo gesterkt dat het me niet gegund is", klonk het doorheen de tranen.

"Misschien ben ik zelf wel heel dom geweest in de winkel", zegt Kitty, die deze week inkopen mocht doen in de Mini Mall. "Ik kon de vrijstelling kiezen. En dat heb ik niet gedaan. Ik kon voor 100 euro een vrijstelling kopen, maar dat heb ik niet gedaan omdat ik voor de groep heb gekozen", aldus Kitty.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.