Kitty krijgt het moeilijk in 'Big Brother' en barst in tranen uit: "Ik kan mezelf niet zijn"

door: COS
Kitty in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

In 'Big Brother' zijn er dinsdag tranen gevloeid bij Kitty. Dat heeft te maken met iets wat zich maandag heeft voorgedaan.

We treffen Kitty dinsdagmiddag in de tuin aan in gesprek met Tobias, Dimitri en Nouchine. Kitty is in tranen. Met haar gesnurk lijkt ze de afgelopen dagen haar kamergenoten hebben wakker gehouden. Maandag gingen Tobias, Dimitri en Kristof even naar de andere kamer.

Het hele voorval heeft Kitty een slecht gevoel gegeven. Zelf heeft ze de afgelopen dagen ook niet goed kunnen slapen. "Als ik tien uur geslapen heb, is het veel", zegt ze door haar tranen. "En hoe je het ook wendt of keert, dat heeft invloed op me."

Kitty neemt haar kamergenoten niets kwalijk, maar legt haar gevoelens gewoon op tafel. "Ik ben heel geneigd om me terug te trekken, omdat ik naar mijn gevoel mezelf en jullie tot last bent, omdat ik moe ben en niet mezelf kan zijn", zegt ze.

"Ik wil meedoen met de rest, maar omdat ik zo moe ben, lukt dat niet", vertelt ze nog. "Ik wil gewoon dat iedereen kan slapen." Het lijkt er wel op dat er oordopjes onderweg zijn voor de bewoners. Dat zal het probleem meteen verhelpen.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina