Kitty heeft bijzondere plannen na haar vertrek bij 'Big Brother'

door: COS
Big Brother Kitty

Kitty moest afgelopen zaterdag als tweede het 'Big Brother'-huis verlaten. Haar fans hoeven haar of haar roze huispak echter niet te missen, ze is namelijk was van plan.

Het lijkt erop dat Kitty actief aan de slag zal gaan met sociale media. Bovendien is ze een YouTube-kanaal gestart: Kitty in de Keuken. In haar eerste YouTube-video geeft ze alvast een update na haar 'Big Brother'-exit.

"Ik wil jullie even bedanken voor al jullie lieve berichten en ik wil jullie ook zeggen dat het goed met me gaat na het roerige afscheid van afgelopen zaterdag. Het was een ontzettende teleurstelling", zegt ze.

Hoewel ze wat tot rust is gekomen, is het een hectische tijd door het overlijden van haar vader. Binnenkort gaat ze meer posten en haar fans meer over zichzelf vertellen. "Maar het gaat goed met me", wil Kitty alvast benadrukken.

"Ik had deze tijd niet willen missen. Ik vind het nog steeds heel jammer dat ik niet door ben, maar ik zet door. Mijn eerste thuisbrood is gebakken en er gaan er nog veel volgen én nog heel veel andere dingen die ik ga doen. Houd vooral mijn socials in de gaten. Wij gaan mekaar zien", aldus Kitty.