Big Brother Kitty beleeft opvallende 'Big Brother'-date: "Wat ben je een ontzettend leuke vent!"
COS
Kitty beleeft opvallende 'Big Brother'-date: "Wat ben je een ontzettend leuke vent!"
Foto: GoPlay

Toen Kitty weken geleden geen immuniteit kreeg in 'Big Brother' en vervolgens ook naar huis werd gestuurd, was dat niet alleen voor haar jammer. Ook de bewoners van 'Big Brother 2021' hadden wat te verliezen.

Door te zeggen dat Kitty de immuniteit zou winnen, verloren Michel Hennipman, Naomi Timmerman, Liese Luwel en Julie Vanderzijl een weddenschap. Michel zou daarom op date moeten gaan met Kitty, die in het verleden duidelijk maakte geen fan te zijn van hem. 

Michel en Kitty hebben hun date nu achter de rug. En het blijkt een supergezellige avond geweest te zijn. "Ooit had ik een mening, een mening die ik tijden geleden al meer dan terecht heb bijgesteld! Michel, wat ben je een ontzettende leuke vent", zegt Kitty op Instagram.

"Wat ben ik blij dat jij de weddenschap verloren hebt! Dankjewel voor het heerlijke eten! Sommige ontmoetingen zijn echt een kadootje, daar was deze er 1 van", besluit Kitty. "Dit is zo leuk", reageert Jill Goede. En ook Nick Kraft vindt het "heel mooi". "Zo zie je maar, hè Kitty: zo slecht is onze Mich niet", schrijft hij.

"Zeker niet, een topvent is het!", reageert Kitty. "Ik kan schijnheilig doen, alsof ik hem altijd geweldig vond, maar geef gewoon eerlijk toe dat dat anders was. Als blijkt dat je eerste indruk niet klopt, moet je ook zo flink zijn je mening bij te stellen. Dat heb ik nu ook openbaar gedaan."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

https://www.instagram.com/p/CZsHuTMgunA/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.