Kijkers zeggen allemaal hetzelfde na 'James De Musical' met Willy Sommers: "Gewoonweg formidabel!"
COS
Kijkers zeggen allemaal hetzelfde na 'James De Musical' met Willy Sommers: "Gewoonweg formidabel!"
Foto: Play4

Willy Sommers werd donderdag in de bloemetjes gezet door James Cooke en zijn team in 'James De Musical'. De zanger kreeg er een geweldige verrassing van zijn dochters en kleindochter.

Willy Sommers kan zijn tranen niet bedwingen wanneer kleindochter Fynn plots op het podium verschijnt en een Nederlandse versie van 'Formidable' zingt. Wat later krijgt ze versterking van Willy's dochters Annemie en Luna.

Niet alleen bij Willy, maar ook bij de kijkers zorgde het pakkende moment voor emotionele reacties. "Amai, ik heb het niet droog kunnen houden. Hoe mooi was dit! Wat een prachtige familie, ik voelde de warmte tot hier", lezen we op Facebook.

Formidabel

"Traantjes hier ook gevloeid, superaflevering! Top, James, wat jullie doen. Kijk uit naar volgende week", reageert nog iemand. "Gewoonweg zalig. Het zijn allemaal al mooie musicals geweest, maar deze was gewoonweg formidabel!"

Volgende week krijgen we nog één musical, die over Gert Verhulst. Voor de kijkers is één ding wel duidelijk: er mag nog een reeks komen. "Ik hoop dat James nog een seizoen maakt, want er zijn er genoeg die een musical verdienen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.