De Cooke & Verhulst Show Kijkers van 'De Cooke & Verhulst Show' hebben allemaal hetzelfde te zeggen over Gert en James
COS
Kijkers van 'De Cooke & Verhulst Show' hebben allemaal hetzelfde te zeggen over Gert en James
Foto: GoPlay

Voor James Cooke en Gert Verhulst is er (voorlopig) een einde gekomen aan hun samenwerking op televisie. Op donderdag 26 mei werd de laatste aflevering van 'De Cooke & Verhulst Show' uitgezonden op Play4.

Gert Verhulst en James Cooke kondigden eerder dit jaar dat het derde seizoen van 'De Cooke & Verhulst Show' het laatste zou zijn. Na vijf jaar komt er zo een einde aan hun talkshowparcours. Bij de kijkers is de teleurstelling groot, maar ze blikken terug op vijf mooie tv-jaren.

"Zoveel gelachen. Ik ga jullie shows zo missen, maar wie weet misschien een andere show samen", reageert een kijker op Instagram. "Echt jammer dat we jullie moeten missen. De avonden gaan saai worden. Bedankt, Gert en James, voor al die mooie jaren."

"Jullie zijn de max, gewoon familie van ons allemaal", merkt een fan op. "Ik begrijp nog altijd niet waarom jullie stoppen. We gaan jullie erg missen!" En: "Gaat toch raar zijn dat er volgend tv-seizoen geen Gert & James zal zijn samen op tv. Bedankt voor vijf fantastische jaren."

"Wat een stel, wat een chemie en vriendschap tussen jullie... Laat die nooit overgaan! Bedankt voor zoveel mooie momenten: zo vaak mee gelachen, gegierd zelfs maar ook heel veel tranen gelaten... Zo jammer dat jullie ermee stoppen!" Het mag duidelijk zijn: we gaan Gert en James missen.

https://www.instagram.com/p/CeCWx_VLRyB/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.