Kijkers van 'Blind Gekocht' uiten hun enorme frustraties: "Gewoon belachelijk!"

door: COS
Bart, Béa en Jani Kazaltzis in 'Blind Gekocht'
Afbeelding bron: Play4

Het huidige seizoen van 'Blind Gekocht' lokt op sociale media enorm veel reacties uit. Die zijn vaak niet mals voor de deelnemers van het programma.

Ook de aflevering van donderdag 12 mei lokte weer een heleboel reacties uit op Twitter. "Hoe hard kan je zagen en geen realistisch beeld hebben van het budget dat je hebt", vraagt iemand zich luidop af op Twitter. "Zo'n moeilijke mensen allemaal."

"Koppels zoals die duurzame, ander met 6 slaapkamers,.... En zulke belachelijk lage budgetten, zouden ze gewoon moeten weigeren. De kijker krijgt totaal fout beeld. 50.000 euro, nieuwe keuken, badkamer, buitenschrijnwerk, vloeren... gewoon belachelijk", vindt een kijker.

"Echt waar, wat een verschrikkelijke kandidaten dit seizoen?", klinkt het nog. "Een koppel dat on repeat 'ecologisch en duurzaam' predikt, en dan huilt (van geluk) als ze een houtkachel zien staan in de woonkamer: meer cringe kan dit seizoen van 'Blind Gekocht' toch echt niet worden."

"Ligt het aan mij, maar is ieder nieuw koppel gewoon irritanter dan de vorige?", merkt een misnoegde kijker op. "Is Paul familie van het miljonairskoppel? Eisen, eisen, eisen, maar geen geld voor al de eisen. Jezus", reageert nog iemand. 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!