Big Brother Kijkers van 'Big Brother' voorspellen plottwist na eerste nominaties: "Dit zal er gebeuren"
COS
Kijkers van 'Big Brother' voorspellen plottwist na eerste nominaties: "Dit zal er gebeuren"
Foto: GoPlay

De nieuwe bewoners van 'Big Brother', Salar en Nawel, kregen meteen een vervelende opdracht in het datacenter. Ze moesten twee bewoners nomineren.

Woensdagavond kregen de bewoners te horen dat Sercan en Kristof genomineerd zijn. Eén van hen zal tijdens de liveshow van zaterdag waarschijnlijk naar huis gestemd worden door de kijker. Of toch niet?

Verschillende kijkers denken dat er iets anders staat te gebeuren dan wat we gewend zijn uit het vorige seizoen. "Duelleren voor hun plek en diegene die verliest gaat naar huis", stelt een kijker voor op Facebook.

Datacenter

"Of zoals in Australië. Spel spelen, iemand eruit, maar dan ingelicht worden over wie genomineerd heeft en het datacenter in om wraak te nemen en terug te keren. Thomas (Nagels, voormalige 'Big Brother'-bewoner die nu op de spelredactie werkt, red.) kent alle Big Brothers vanbinnen en vanbuiten."

Enkele kijkers denken dat er deze week niemand naar huis moet. "Die gaan nooit echt een exit maken. Volgens mij is degene met de meeste stemmen de volgende week huismeester", aldus een kijker.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.