Kijkers van 'Big Brother' hebben al genoeg van kandidaat: "Doodvermoeiend"
LHX

Het nieuwe seizoen van 'Big Brother' is begonnen, en veel mensen kijken vol spanning naar wat er allemaal gebeurt in het huis. Nu al is er een kandidaat die velen op de zenuwen werkt.

De 58-jarige Kitty uit Nederland is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, en dat heeft ze na enkele dagen in het 'Big Brother'-huis al bewezen. Ze schrikt er niet voor terug om een flinke portie drama te creëren.

"Kitty is echt doodvermoeiend", wordt er op Twitter geschreven. "Ze claimt iedereen zo hard, plaatst zichzelf vaak in de slachtofferrol en loopt voortdurend te zagen en klagen."

Er zijn opvallend veel kijkers die daarmee akkoord gaan. Ze vinden Kitty een hysterische dramaqueen die nooit iemand laat uitspreken. Ook staat ze volgens sommigen te veel in de kijker. "Is het de Kittyshow of zo?", klinkt het geïrriteerd.

Voor velen is de conclusie dan ook duidelijk. "Kitty mag als eerste naar huis en niet terugkeren." Toch zijn er ook enkelingen die haar verdedigen. "Kitty brengt leven in de brouwerij, negatief en positief", schrijft iemand. "Zonder haar was het al saai."

Meer nieuws

Meer nieuws

.