Big Brother Kijkers reageren misnoegd na aankondiging spel: "Big Brother heeft weinig respect voor de kijkers"
COS
Kijkers reageren misnoegd na aankondiging spel: "Big Brother heeft weinig respect voor de kijkers"
Foto: GoPlay

Het is 'Viewers' Week' in 'Big Brother'. We worden deze week nog meer betrokken bij beslissingen in het huis. Ook vandaag staat ons een belangrijke beslissing te wachten.

Op woensdag wordt er in 'Big Brother' een spel gespeeld en de kijkers spelen mee! "Er staan nominaties op het spel! Drie bewoners spelen een spel. Jij bepaalt wie bij elke ronde eerst aan zet is en wat de bewoners kiezen."

Het spel wordt vanaf 16 uur gespeeld op Twitter. Zowel het tijdstip als het platform waarop er gespeeld wordt, lokken veel misnoegde reacties uit op Facebook. "Twitter? Wat idioot", lezen we. "Daar maak ik echt Twitter niet voor aan."

"Is belachelijk dat ze het via Twitter doen, waarom niet gewoon via de website? En wat een belachelijk uur? Da's echt om te zeggen dat maar een beperkt aantal mensen kunnen stemmen", klinkt het nog.

"Belachelijk uur. Mensen die werken tellen niet mee", vindt iemand. "Wat voor zever is dat nu. Ik heb geen Twitter en wil het ook niet. Vind dat Big Brother weinig respect heeft voor de kijkers dit jaar."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

https://twitter.com/bigbrothernlbe/status/1496201029431574528

Meer nieuws

Meer nieuws

.