Big Brother Kijkers reageren allemaal hetzelfde na opvallende beslissing van Big Brother: "Dat werd tijd!"
COS
Kijkers reageren allemaal hetzelfde na opvallende beslissing van Big Brother: "Dat werd tijd!"
Foto: GoPlay

De tweede editie van 'Big Brother' zou helemaal anders worden dan de eerste. De bewoners kregen meteen een lastige uitdaging.

Iedereen moest het 'Big Brother'-huis zonder koffers betreden. Enkel Peter en Grace hadden de eerste dagen hun koffer. Later kregen enkele bewoners hun koffer van de kijker of via een druk op de rode knop.

Er waren tot nu toe nog zes bewoners zonder koffer: Kristof, Leroy, Dimitri, Nawel, Vera en Eveline. Zij kregen donderdagochtend fijn nieuws te horen van Big Brother: iedereen krijgt z'n koffer terug. Het enthousiasme in natuurlijk immens bij de bewoners, maar vooral bij de dames.

Vera en Nawel tonen de andere dames meteen de leuke kledingstukken die ze hebben meegenomen. Toch doen ze ook een onaangename ontdekking: alles zit in de koffers gepropt en is dus gekreukt. "Menen ze dat? Ik vind dat wel niet zo tof", klinkt het bij Nawel. Een strijkijzer is er jammer genoeg niet in het huis.

Het enthousiasme is bij de kijkers zowat even groot als bij de bewoners zelf. "Eindelijk", lezen we tientallen keren op Facebook. "Dat werd tijd", klinkt het nog. "Vind dat het wat te lang duurde, ze zitten daar een maand." En: "Ben die badjassen wel een beetje beu nu. Hoop dat ze die nu minder aan hebben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.