Kat Kerkhofs in tranen na wat haar overkomt: "De politie is moeten komen"
COS
Kat Kerkhofs in tranen na wat haar overkomt: "De politie is moeten komen"
Foto: Photonews

Kat Kerkhofs nam onlangs plaats bij Siska Schoeters in 'De vijver van Siska' van Radio 2. De presentatrice deed een opmerkelijke onthulling.

Kat Kerkhofs vertelde aan Siska Schoeters hoe acht politiemannen ooit haar auto vooruit moesten duwen. De presentatrice was zonder benzine gevallen. En dat tijdens de spits van vrijdagavond in een tunnel in Leuven.

"Ik val in die tunnel stil en dat heeft een hele file veroorzaakt", herinnert Kat zich nog. "Ik was redelijk jong en ineens komt er een meneer kloppen van: wat is er? Ik wou niet aanzien wat er aan het gebeuren was, dus ik bleef mijn raam gesloten houden."

De man bleef echter kloppen. "Ik begon keihard te huilen, want ik had nog maar net mijn rijbewijs. Dus ik doe mijn raam omlaag en die vroeg redelijk boos: 'Wat is er?'." 'Ik ben vergeten te tanken!', moest Kat toegeven.

"Die mens kon mij echt vermoorden. Toen is de politie van de andere kant van de tunnel moeten komen en hebben ze met acht mensen mijn auto geduwd", besluit Kat haar opvallende verhaal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.