Kat Kerkhofs heeft boodschap voor ongeboren zoontje: "Wij zullen ons uiterste best doen"

door: COS
Kat Kerkhofs
Afbeelding bron: Instagram @katkerkhofs

In Nederland is de bom gebarsten rond 'The Voice of Holland'. De afgelopen weken kwam seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het licht. 

Langs verschillende kanten wordt gereageerd op de openbaringen rond 'The Voice of Holland'. Ook Kat Kerkhofs heeft gereageerd op Instagram Stories. "Droevig word ik ervan, het is zo duidelijk dat er een systeemfout heerst", begint ze haar bericht.

"Vrouwen moeten niet beter melding maken of duidelijker 'nee' leren zeggen, er moet actief gewerkt worden aan het geïnstitutionaliseerd seksisme dat deze scheve verhoudingen creëert", vindt de Play4-presentatrice.

"Velen doen hun best en je hebt altijd rotte plekken in de appel, maar een fout in het systeem draagt eraan bij dat deze donkere plekjes hun gang kunnen gaan, en daar moeten we iets aan doen", maakt Kat duidelijk.

"Daarom een liefdesmemo aan mijn ongeboren zoontje (Kat bevalt in maart van haar eerste kindje met Dries Mertens, red.): wij zullen ons uiterste best doen om je alles te leren over het respecteren van grenzen", aldus Kat Kerkhofs.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Kat Kerkhofs
Afbeelding bron: Instagram @katkerkhofs