Kat Kerkhofs geschokt door wat ze te horen krijgt: "Voelt direct alsof je iets mis hebt gedaan"
COS

Kat Kerkhofs kennen we al enkele jaren als presentatrice. Ze maakte onlangs 'Kat Zonder Grenzen' en schittert momenteel naast Gert Verhulst in 'Dancing With The Stars'.

Kat Kerkhofs heeft twee masterdiploma's op zak en heeft al heel wat leuke dingen mogen doen op televisie. De weg naar televisie was echter niet vanzelfsprekend. Zo kreeg Kat ooit een bijzonder pijnlijke afwijzing te horen.

"Ik heb al een job niet gekregen omdat me werd verteld dat ik te sexy was", bekent ze in 'Taboe' aan Philippe Geubels. "Ik zei direct: 'Zou je dat ooit tegen een mannelijke presentator zeggen?'"

"'Te sexy' bezie ik niet als 'te mooi', want dat bedoelden ze ook niet. Dat is gewoon dat je te veel seks uitstraalt", legt Kat uit. "Dat heeft ook keiveel te maken met borsten. Dat voelt direct alsof je iets mis hebt gedaan."

"Ik heb ook een heel bevoorrecht leven, maar de perceptie zit me wel wat tegen. Ik vul ook alle hokjes in: ik ben blond, heb dikke borsten en ben getrouwd met een voetballer", aldus Kat Kerkhofs.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.