Kat Kerkhofs enorm teleurgesteld: "Ik vind het heel erg, maar voor hen is het nog erger"

door: COS
Kat Kerkhofs in 'Katje voor de Sfeer'
Afbeelding bron: GoPlay

Dries Mertens staat momenteel op het EK voetbal. Vrouwlief Kat Kerkhofs legt in 'Katje voor de Sfeer' haar belevenissen en die van haar (schoon)familie vast in vlogs.

Dries Mertens speelde op donderdag 17 juni zijn 100ste voetbalmatch met de Rode Duivels. In normale omstandigheden wordt de familie uitgenodigd om de medaille mee in ontvangst te nemen.

Omwille van de coronacrisis viel de viering helemaal in het water. "Ik vind dat heel erg dat ik dat moment niet met hem kan meemaken. Maar voor wie ik dat eigenlijk nog erger vind, zijn mijn schoonouders", zegt Kat Kerkhofs in 'Katje voor de Sfeer'. 

"Zij leven superhard met hem mee en hebben hem natuurlijk gebracht waar hij nu staat", legt Kat uit. Kat heeft dan ook een plan: "Als mijn schoonouders niet naar Denemarken kunnen, dan breng ik Denemarken naar hen."

Kat organiseert een Deense avond met vrienden van Herman en Marijke. Het emotioneelste moment komt er wanneer een videoboodschap van Dries op het scherm verschijnt. Wat een prachtig moment!