Kat Kerkhofs deelt uiterst schattige beelden van haar zoontje Ciro Romeo

door: COS
Dries Mertens, Kat Kerkhofs en Ciro Romeo Mertens
Afbeelding bron: Instagram @katkerkhofs

Op 26 maart kondigden Dries Mertens en Kat Kerkhofs aan dat ze voor het eerst ouders waren geworden. Het koppel kreeg een zoontje.

De kleine Ciro Romeo Mertens bracht zijn eerste twee maanden door in Napels, waar Kat Kerkhofs en Dries Mertens al enkele jaren wonen. Eind mei maakte Ciro voor het eerst kennis met België. Papa Dries werd immers in Tubeke verwacht voor de trainingen van de Rode Duivels.

Terwijl Dries aan het trainen was, nam Kat haar zoontje mee naar QORE Gym, het personal trainingcenter waarvan Kat mede-eigenares is. Afgelopen weekend woonde Ciro zijn eerste festival bij aan het MAS in Antwerpen.

Daar maakte (een slapende) Ciro onder meer kennis met Kats goede vriendin en actrice Jennifer Heylen. Eens ze weer thuis waren, deelde Kat nog een bijzonder schattige foto van (een klaarwakkere) Ciro in zijn gepersonaliseerde body.

Kat Kerkhofs werd op Pinkstermaandag dan weer op een huwelijk verwacht. Ze twijfelde niet en nam kleine Ciro gewoon met zich mee als plus one. Ciro poseerde maar al te graag samen met bruid Danae.

Ciro met Jennifer Heylen
Afbeelding bron: Instagram @katkerkhofs
Ciro Romeo Mertens
Afbeelding bron: Instagram @katkerkhofs
Ciro Romeo woont eerste huwelijk bij
Afbeelding bron: Instagram @katkerkhofs