Kat Kerkhofs deelt prachtig filmpje van Dries Mertens met zoontje Ciro Romeo
COS
Kat Kerkhofs deelt prachtig filmpje van Dries Mertens met zoontje Ciro Romeo
Foto: Instagram @katkerkhofs

Kat Kerkhofs en Dries Mertens mochten eind maart hun eerste kindje verwelkomen. Zoals eerder al aangekondigd werd het een zoontje.

Op 26 maart kondigden Kat Kerkhofs en Dries Mertens de komst van Ciro Romeo Mertens aan. Dat deden de presentatrice en de Rode Duivel met een foto vanuit de verloskamer op Instagram.

Intussen is het jongetje twee weken oud en maakte hij al wat avonturen mee. Zo aanschouwde hij hoe mama en papa karaoke zongen op een verjaardagsfeestje, ging hij voor het eerst buiten Napels naar het eiland Capri én zag hij papa Dries al aan het werk.

Afgelopen weekend trok Kat met Ciro Romeo naar het voetbalstadion van Napoli. Ciro Romeo, in gepersonaliseerd truitje met rugnummer 14 én een beschermende hoofdtelefoon, zag zelfs hoe z'n papa scoorde. Met een duimpje in de mond droeg Dries het doelpunt op aan zijn zoontje.

Maandag was het dan weer tijd voor wat qualitytime met het gezinnetje. "Ik en mijn jongen", schrijft Dries bij een filmpje met zijn zoontje. "Mijn jongens", klinkt het ook bij Kat op Instagram Stories. "Verzachtende zichten", reageert Regi Penxten. Thibaut Courtois reageert met een hartje.

https://www.instagram.com/reel/CcOOASPFb9F/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.