Jullie hebben allemaal dezelfde boodschap voor Gert Verhulst en zijn gezin
COS
Jullie hebben allemaal dezelfde boodschap voor Gert Verhulst en zijn gezin
Foto: Play4

Vanaf maandag 7 februari kunnen fans van de familie Verhulst hun hart ophalen. Het derde seizoen van 'De Verhulstjes' gaat dan van start op Play4.

Vorig jaar was het eerste seizoen van 'De Verhulstjes' erg succesvol, ook het tweede in Saint-Tropez scoorde goed. Dat er nu ook een derde seizoen zit aan te komen, was dus wel te verwachten. Maar zal daarbij stoppen?

Wij vroegen jullie of Gert Verhulst en zijn gezin alvast moeten nadenken over een vierde seizoen. Hoewel enkele lezers zeggen het gezin "kotsbeu" te zijn en sommigen Gert "al rijk genoeg" vinden, klinken er vooral instemmende reacties.

"Absoluut! Wij zijn fan!", reageert iemand. "Het is heel ontspannend en een zalige familie om bezig te zien. Ik kijk er alvast naar uit", lezen we. "Voor mij mag dat zeker! Ontspannende tv", zegt nog een lezer. "Zo'n leuke familie, een genot om naar te kijken."

"Hoe meer seizoenen, hoe beter! Ik kijk er al naar uit", lezen we verder. Een vierde seizoen mag dus zeker. "Als Gert het ziet zitten", merkt iemand wel op. "Daar kunnen wij niet over oordelen. Dat is aan de familie, maar zou het wel leuk vinden."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.