Big Brother Julio doet verrassende onthulling: "Big Brother heeft ervoor gekozen het niet uit te zenden"
COS
Julio doet verrassende onthulling: "Big Brother heeft ervoor gekozen het niet uit te zenden"
Foto: GoPlay

Julio moest op 5 maart het 'Big Brother'-huis verlaten. Hij stond tegenover zijn maatje Nawel, die moest afgelopen zaterdag huiswaarts keren.

In de week van Julio's vertrek was er de Rewind Token. Daardoor moest er opnieuw genomineerd worden. Julio verraste toen door op z'n maatje Nawel te stemmen. "Ik weet dat veel mensen graag willen weten waarom. Big Brother heeft ervoor gekozen om het niet uit te zenden", zegt Julio bij 'No Biggie' met Liese Luwel en Naomi Timmerman.

Julio vertelt hoe iedereen in paniek schoot toen de nominatielampen aan gingen. Julio was van mening dezelfde stemming te doen, zodat Kristof het zou moeten opnemen tegen Nawel. "Maar de meiden raakten helemaal in paniek. Die gingen met z'n drieën de slaapkamer in en kwamen tot de conclusie: we moeten onze stemmen herverdelen."

'Julio, naar de dagboekkamer'

Julio werd in het plan betrokken, maar had zijn bedenkingen. Daarvoor was het volgens Nawel te laat. "'Wat moet ik dan doen?', vroeg ik. Toen zei Nouchine: 'Dan moet je maar op Nawel stemmen.' Ik zei nog: 'Jamais! Ik ga nooit op jou stemmen.' Voor ik überhaupt kan praten, zegt Big Brother: 'Julio, naar de dagboekkamer.'"

"Ik vind het jammer dat Big Brother dit niet heeft uitgezonden, maar ik heb letterlijk in die kamer gezegd: 'Ik heb nog even een minuut nodig, want dit voelt niet oké voor mij.' Vanuit die error stemde ik dus op Kristof en Nawel. Ik heb het ook achteraf tegen Nawel gezegd. Als ik een matennaaier was geweest, had ik het nooit tegen haar gezegd, dan had ik het gewoon in het midden gelaten", aldus Julio bij 'No Biggie'.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.