Julie Vermeire op verjaardag Jacques Vermeire: "Ben ik écht van geschrokken bij papa"
COS
Julie Vermeire op verjaardag Jacques Vermeire: "Ben ik écht van geschrokken bij papa"
Foto: Play4

Jacques Vermeire blaast vandaag, op donderdag 27 mei, 70 kaarsjes uit. Hij kreeg vanuit verschillende hoeken felicitaties en verrassingen.

De dag van Jacques Vermeire startte meteen met een verrassing van zijn kinderen, Maxime en Julie Vermeire, en hun partners. "Alle vier stonden ze daar in een peignoir met de nodige gezangen, wat ik nog nooit meegemaakt heb", vertelde Jacques bij Radio 2.

De festiviteiten begonnen eigenlijk al veel eerder. Zo kreeg Jacques op verschillende zenders een eigen programma. Op Play4 was dat 'Hit The Road Jacques' waarin hij samen met dochter Julie op roadtrip ging.

Het deed Julie van de ene verbazing in de andere vallen. "Ik heb enorm veel bewondering voor papa gekregen, omdat ik gezien heb hoe hard hij heel zijn leven gewerkt heeft en dat nog steeds doet", vertelde Julie bij Radio 2.

"Eén ding waar ik echt van schrok was dat hij 'F.C. De Kampioenen', zijn shows en zijn actes de présence deed én hij bleef schoenenverkoper. Met het idee dat het zomaar gedaan kon zijn. 'Je kan niet zeker genoeg zijn'.", aldus Julie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.