Julie Vermeire lacht zich een bult wanneer ze Viktor Verhulst ziet na 'Dancing with the Stars'
COS

Viktor Verhulst heeft met 'Viktors Grote Ruiltocht' een nieuw online programma voor GoPlay. Hij probeert met zijn ruiltocht geld in te zamelen voor het dierenasiel 'Het Blauwe Kruis van de Kust'.

Viktor Verhulst gaat in 'Viktors Grote Ruiltocht' een maand lang op pad met hond Nischie. In elke aflevering passeert Viktor in een Vlaamse gemeente in de hoop er een geweldig ruilitem op de kop te tikken.

In de derde aflevering wordt Viktor uitgenodigd op een Chirokamp. Daar willen ze dolgraag dat Viktor meedoet tijdens hun kampdans. "Ik ben de slechtste danser wereldwijd", merkt Viktor nog op. En toch doet hij mee.

Op Instagram tagde hij alvast zijn 'Dancing with the Stars'-partner Natasha Dejong om te tonen welke skills hij heeft overgehouden na de danslessen. Julie Vermeire, die het programma won, lacht zich dood en reageert met emoji's die huilen van het lachen.

'Viktor Grote Ruiltocht' is elke week van maandag tot donderdag te bekijken op GoPlay.be. Wie iets wil ruilen of Nischie een warme thuis wil bieden, kan dat via de website laten weten.

https://www.instagram.com/p/CSbdwmTr2BD/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.