Julie Vermeire bijt van zich af na lelijke haatreacties: "Staat het je niet aan? Klik dan weg"
COS
Julie Vermeire bijt van zich af na lelijke haatreacties: "Staat het je niet aan? Klik dan weg"
Foto: Photonews

Julie Vermeire krijgt als bekende persoon soms te maken met haatreacties. Een recente reactie plaatste ze deze week online. Nu wil ze graag nog wat kwijt.

Julie Vermeire heeft na het delen van de haatreactie heel veel lieve berichtjes gekregen van haar volgers. Die wil ze dan ook allemaal bedanken. "Doet deugd te lezen dat jullie ook veel energie en positivieit halen uit mijn posts. Daar doe ik het ook voor!", zegt ze op Instagram Stories.

"En natuurlijk kan niet iedereen een voorstander zijn, dat is normaal! Maar voel je dan vrij om me te ontvolgen. En vooral: wees lief voor elkaar", luidt het bij Julie. "En nu ik toch allemaal jullie aandacht heb... vind ik echt dat er te veel negativiteit en haar rondgaat online...", vervolgt ze.

Kwetsende berichten

"Ik lees overal kwetsende berichten... ook veel fake profielen om toch hun boodschap te kunnen overbrengen aan die persoon. Aan de mensen die dit doen: probeer je in de plaats van de andere persoon te stellen... Niet iedereen heeft het gemakkelijk en zo'n berichten kunnen enorm kwetsend overkomen."

"Staat het je niet aan? Dat kan! Maar klik dan weg, ontvolg de persoon... maar weet dat door zo'n reacties te plaatsen online je die persoon in kwestie opzettelijk kwetst en dat is niet mooi! We zouden allemaal wat liever mogen zijn voor elkaar! Zeker in deze tijden... het is al zuur genoeg!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.