Big Brother Julie Vanderzijl uit 'Big Brother' heeft het heel moeilijk: "Ik mis je zo ontzettend hard"
COS

Julie Vanderzijl vertelde in 'Big Brother' met veel liefde over haar vader. Hij overleed enkele jaren geleden en daar heeft ze het nog steeds moeilijk mee.

Op 18 juni heeft Julie Vanderzijl het nog moeilijker. Haar vader zou dan 66 geworden zijn. Op Instagram herdenkt de 'Big Brother'-bewoonster haar papa met een pakkend bericht.

"Vandaag sta ik weer even stil, ik kon je deze ochtend niet bellen… ik zal jouw lach vandaag niet zien en we zullen geen lekker stuk vlees gaan eten… die dagen die zo leuk waren, en zoveel betekende voor jou, voor ons, zijn vandaag dagen die ik liever oversla", schrijft Julie.

"Ik mis je zo ontzettend papa, elke dag opnieuw. Ik kijk nu even naar boven en ik hoop, papa, dat ze jou daarboven vandaag de baas laten spelen, dat er iemand voor jou zal zingen, dat je zal lachen en dat je jouw lekker stuk vlees zal krijgen vanavond."

"Weet dat wij hier heel hard aan jou denken lieve papa, en jou ontzettend maar ontzettend hard missen. Ik hou ontzettend veel van jou", aldus Julie. Heel veel sterkte!

https://www.instagram.com/p/CQQI8meH7Df/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.