Julie Vanderzijl uit 'Big Brother' emotioneel: "In fractie van seconde stortte mijn leven in"

door: COS
Julie Vanderzijl in 'Big Brother'
Afbeelding bron: Play4

Julie Vanderzijl vertelde in ' Big Brother' over het verlies van haar vader. Hij overleed op 30 juli 2019.

Op Instagram staat Julie Vanderzijl stil bij het overlijden van haar vader. Dat doet ze met een erg pakkend en emotioneel bericht. Ze vertelt hoe ze de dag van zijn overlijden beleefde en hoe ze het gemis een plek probeert te geven.

"Ik wist meteen toen de telefoon ging dat je ons had verlaten... in een fractie van een seconde stortte mijn leven in. Ik stapte in mijn auto en schreeuwde, ik schreeuwde zo hard dat het pijn deed ,daarna huilde ik waarschijnlijk ook elke traan uit mijn lichaam."

"Waarom heb je die nacht niet gewacht op me zoals ik het je had gevraagd?", schrijft een geëmotioneerde Julie. "Ik wou dicht bij je zijn, je hand vasthouden als je naar daarboven zou vertrekken. Ik ben zo kwaad op jou geweest daarvoor! En nog steeds!"

"Je leeft hier verder"

Voor Julie waren de afgelopen twee jaar bijzonder moeilijk. En het gemis wordt steeds groter. "Ik weet niet of ik sterk genoeg ben om op een dag te kunnen aanvaarden dat je er niet meer bent, dat ik je nooit meer zal weerzien, je zien lachen." 

"Je kleinkinderen zijn je nog steeds niet vergeten en praten nog elke dag over jou, als ze jouw liedje op de radio draaien. Of 's avonds als de maan komt piepen, weten ze dat je er bent en je dag komt zeggen. Je leeft hier verder. Ik mis je zo verdomme hard! Ik hou zo van jou", aldus Julie.

Wij wensen Julie en haar familie bijzonder veel sterkte toe op deze moeilijke dag.