Big Brother Julie Vanderzijl over ‘Big Brother’: “Dat was voor mij moeilijk”
PMN
Julie Vanderzijl over ‘Big Brother’: “Dat was voor mij moeilijk”
Foto: Play4

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ is intussen al een aantal weken bezig. Julie Vanderzijl nam vorig jaar deel.

Op haar Instagram blikt Julie Vanderzijl terug op haar avontuur in ‘Big Brother’. “Ik moest iets gaan ondernemen en toen ik de melding kreeg om dit experiment aan te gaan heb ik geen seconde getwijfeld. Ja, ik moest alles achterlaten."

“Ik kwam 19 dagen later in het experiment maar ben meteen goed opgevangen geweest door velen. De eerste dagen waren moeilijk, de aanpassing was zwaar en het experiment valt echt niet te onderschatten.”

“Je voelt je eenzaam zonder ook echt eenzaam te zijn.. je gaat ineens heel veel stil staan bij de kleine dingen van het leven. Maar die achteraf bekeken van zoveel waarde zijn.”

“‘Big Brother’ werd voor een tiental weken mijn leven en ik heb daar ook echt leren leven. Door te praten, door te lachen, door stil te staan bij zoveel dingen.”

“Ik heb daar mijn fouten ingezien en gezien hoe ik het beter kon doen. We zijn nu één jaar verder en ik sta zoveel sterker in het leven dan toen."

“Het is met vallen en opstaan, maar dat is oké. Ik heb dingen nu beter leren begrijpen.”

“Maar ook wie goed voor me wilt of slecht, een betere mama geworden, vrouw en vriendin te zijn! Ook heeft het mij een paar deuren geopend met nog nieuwe en leuke uitdagingen die er aan komen.”

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

https://www.instagram.com/p/CY6MHUGrpVC/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.