Big Brother Jill Goede uit 'Big Brother' stelt orde op zaken over relatie met Thomas en moet hem nog iets kwijt
COS
Jill Goede uit 'Big Brother' stelt orde op zaken over relatie met Thomas en moet hem nog iets kwijt
Foto: Big Brother

Jill Goede en Thomas Nagels werden de beste vrienden in 'Big Brother'. Het leek zelfs even meer te worden dan vriendschap toen Jill en Thomas elkaar kusten.

Jill Goede en Thomas Nagels hebben elkaar na een tijdje eindelijk weer in levenden lijve gezien. Ze maakten er samen een leuke dag van. Achteraf moest Jill nog iets kwijt aan Thomas.

"Op een schaal van 1 op 100, hoe trots ben ik op deze zomer. Nou 97% en de andere 2% komt nog steeds door dat je lievelingsdier een pinguïn is en die 1% is door je accent waar ik soms geen worst van versta", klinkt het op Instagram. "Maar wat ben ik blij met een beste vriend zoals jij" 

"Maar leer wel weer effe dat het ui is en niet ajuin, en sloffen en geen pantoffels en patat en geen friet. En als ik zeg dat ik moet poepen dat ik gewoon een grote drol ga leggen voor de rest ben je een topper. Jij zotte doos."

Het mag dus ook meteen duidelijk zijn dat er van een romantische relatie geen sprake is. Dat bevestigt Jill nogmaals door de hashtag 'best friends' toe te voegen bij haar bericht.

https://www.instagram.com/p/CQYHMJ7MPB5/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.