Big Brother Jill Goede uit ‘Big Brother’ doet schrikken: “Ben toen letterlijk in een put gezakt”
PMN
Jill Goede uit ‘Big Brother’ doet schrikken: “Ben toen letterlijk in een put gezakt”
Foto: Big Brother

Enkele weken geleden won Salar ‘Big Brother’. Hij volgt daarmee Jill Goede op.

Voor Jill Goede is het nu precies één jaar geleden dat ze het programma won. Ze heeft daar nog steeds heel goede herinneringen aan.

“Dat het mooiste avontuur van me leven voorbij was”, schrijft Jill op haar Instagram. “Waar ik de mooiste en liefste mensen heb leren kennen.”

“Waar ik heb geleerd om van mezelf te houden en geleerd dat het niet uitmaakt om fouten te maken…Jeetje wat een avontuur heb ik beleefd. Zo apart dat het vandaag precies O.N.E Y.E.A.R A.G.O is .”

“Een fucking jaar geleden kwam ik gewoon IK met de titel WINNAAR VAN BIG BROTHER 2021 ! Kan het zelf nog amper geloven.”

“Door jullie komt dit!! En wil jullie zo bedanken jullie zijn echt mijn instagramvrienden!”

“Ik weet niet veel meer van die dagen, wel dat ik ben gaan genieten en zo blij was mijn lieve vrienden en familie weer terug te zien. Na dit avontuur stond ik in een hele andere wereld.”

“De ‘grote mensen-wereld’ noemde ik het soms ook wel. Ik zakte letterlijk in een put. Ik wist niet wat ik aan het doen was en of ik eigenlijk dit wel zo wou…”

“Maar door dat gevoel moest ik heen en dat hebben jullie gedaan met al jullie lieve woorden en er altijd voor mij zijn. Ik kreeg aanvragen voor samenwerkingen ik moest komen voor radio-shows en tv-shows.”

“Als klein meisje zag ik de mensen op tv en dacht ik WOW hun zijn echt filmsterren ik voelde soms ook echt zo.”

https://www.instagram.com/p/CcF-3l2M9vs/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.