De Mol Jens uit 'De Mol' geeft antwoord op prangende vraag: 'Zo kan ik Parship-telefoontje uitleggen'
COS
Jens uit 'De Mol' geeft antwoord op prangende vraag: 'Zo kan ik Parship-telefoontje uitleggen'
Foto: GoPlay

De makers van 'De Mol' dropten zondag weer een bommetje. Niet één maar twee kandidaten moesten Lanzarote verlaten.

Alle kandidaten werden drie weken voor vertrek opgebeld door iemand van Parship. Zo werden er tussen de kandidaten 'perfecte matches' gemaakt. De scores op de eliminatietest van de duo's zou bij elkaar worden opgeteld. Het duo met de laagste score moest onherroepelijk naar huis.

De opgetelde eliminatietest betekende uiteindelijk het einde voor Jens en Toon. Voor veel kijkers was dat een enorme teleurstelling. Al stelden veel mensen zich vooral de vraag hoe Jens dat telefoontje van Parship kan uitleggen.

Jens wist immers helemaal niet dat hij in 'De Mol' zat. Hij was ervan overtuigd dat hij naar de Moezelstreek ging. Dat telefoontje van Parship deed de wenkbrauwen van de kijkers dus wel even fronsen. Maar voor alles bestaat een uitleg. Hoe absurd ook.

"Ik werd opgebeld door iemand van de redactie om mee te doen aan een testprogramma en het was in het kader van dat testprogramma dat ik opgebeld ging worden door iemand van Parship", legt Jens uit in 'Café De Mol'. "Ik stelde me daar verder ook geen vragen bij. Niet bij nagedacht dus."

Meer nieuws

Meer nieuws

.