Jani Kazaltzis heeft wat te zeggen over alle kritiek op Caroline en Filip in 'Blind Gekocht'
COS
Jani Kazaltzis heeft wat te zeggen over alle kritiek op Caroline en Filip in 'Blind Gekocht'
Foto: Play4

In 'Blind Gekocht' zit dit seizoen een waanzinnige primeur. Voor het eerst was er een budget van maar liefst 1 miljoen euro.

Caroline en Filip zijn uitbaters van een binnenspeeltuin en zochten een huis dat dichter bij het werk is, zodat ze minder op de baan zijn en meer tijd met hun kinderen kunnen spenderen. Daar hebben ze 1 miljoen euro voor over.

Het koppel kon op veel kritiek rekenen na de eerste aflevering van 'Blind Gekocht' en ook de uitspraken van Caroline in de tweede aflevering vielen niet in goede aarde bij de kijkers. Op sociale media werd er enorm scherp gereageerd.

Presentator Jani Kazaltzis snapt zowel het verhaal van de criticasters als die van Caroline en Filip. "Ze hebben er heel hard voor gewerkt en succes heb je alleen maar door mislukkingen mee te maken. Zij hebben ook hun mislukkingen gekend", zegt hij aan HLN Showbits.

"Iedereen mag een mening hebben, maar ik denk dat we lief moeten blijven voor elkaar. Je kent niemand zijn of haar achtergrond. En ik denk dat sommige reacties wel heel hard zijn geweest voor Caroline en Filip."

Meer nieuws

Meer nieuws

.