Jani Jazaltzis erg verontwaardigd na wat hij leest over zichzelf: "Zou hier ook niet over liegen"
COS
Jani Jazaltzis erg verontwaardigd na wat hij leest over zichzelf: "Zou hier ook niet over liegen"
Foto: Play4

Jani Kazaltzis zien we wekelijks op Play4. We zien hem zowel in 'Viva La Feta' als in het vierde seizoen van 'Blind Gekocht'.

Jani Kazaltzis blijft de afgelopen weken een heleboel kritische reacties te hebben gekregen. "De oogjes van Jani zien er heel raar uit de laatste weken... is dit om er jonger uit te zien?", vraagt iemand zich af in een reactie onder een Instagramfoto.

"Sorry, Jani, maar je zag er heel moe uit in 'Blind Gekocht'", merkt iemand op. "Ben jij met een fietspomp opgeblazen? My god... blijf toch jezelf. Oud worden we allemaal", richt iemand zich tot Jani in z'n privéberichten.

Jani reageert via Instagram Stories ook op de kritiek. "Lieve mensen en vooral ook aan de gemene mensen. Ik ben wat ouder geworden en een beetje verdikt... so what? Voor alle duidelijkheid... ik heb helemaal niets laten opspuiten en zou hier ook niet over liegen."

"Mocht het wel zo zijn dan is dat nog mijn volledige recht", benadrukt Jani. "Ik voel mij heel gelukkig in deze fase van mijn leven en ook al is dat met een paar kilo's meer. En ja, net als iedereen heb ik soms eens een vermoeid opgeblazen gezicht."

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.