James Cooke zet misverstand recht over 'De Cooke & Verhulst Show': "Niet de reden waarom we stoppen"
COS
James Cooke zet misverstand recht over 'De Cooke & Verhulst Show': "Niet de reden waarom we stoppen"
Foto: GoPlay

Deze week komt er een einde aan 'De Cooke & Verhulst Show'. James Cooke en Gert Verhulst hebben besloten geen talkshow meer te maken.

Jaren geleden, toen 'Gert Late Night' begon, kwamen James Cooke en Gert Verhulst al overeen dat ze op een hoogtepunt zouden stoppen. Vijf jaar en 344 talkshowafleveringen is het zover. 'De Cooke & Verhulst Show' komt op donderdag 26 mei tot een einde.

Het was Gert die aan het begin van het jaar voorstelde om te stoppen. "En ik kon me daar in vinden", zegt James in Het Laatste Nieuws. "Het was een beetje gelijkaardig met toen we twee jaar geleden stopten met 'Gert Late Night'."

Toen kwam het idee om een de Evanna de vervangen door een studio. Dit seizoen daagden de presentators zich nog uit door live te gaan. Waarom ze nu stoppen? "Nu is het tijd voor iets anders", besluit James in de krant.

Volgens James is het goed om te stoppen op een moment dat mensen zeggen de show te zullen missen. En zo'n reacties krijgen ze ook. Al doen Gert en James het qua kijkcijfers net iets minder goed dan bij de vorige twee seizoenen. "Maar de kijkcijfers zijn niet de reden waarom we stoppen", benadrukt James Cooke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.