James Cooke verknoeit het voor Gert Verhulst: "Had het mij wel anders voorgesteld"
COS
James Cooke verknoeit het voor Gert Verhulst: "Had het mij wel anders voorgesteld"
Foto: Play4

James Cooke verraste de afgelopen weken verschillende BV's met een eigen musical in 'James De Musical'. Donderdag 13 januari is het de beurt aan Gert Verhulst.

Gert Verhulst wordt ook even vergezeld door zijn echtgenote Ellen Callebout. Ze gaven elkaar in 2019 het ja-woord. James Cooke vraagt tijdens 'James De Musical' naar het aanzoek dat leidde tot het huwelijk. 

"Dat was eigenlijk een misverstand. Wij zaten in de Ardennen in het kasteel van 'Gert Last Year'. Het was een heel gezellige avond en het ging ineens over trouwen. 'Zou jij niet willen trouwen', vroeg iemand me. 'Ik zou wel willen trouwen. Jij niet?', vraag ik aan Ellen", zegt Gert.

"En ineens begin jij te applaudisseren. En jij zegt: 'Hij heeft haar ten huwelijk gevraagd.'", richt hij zich tot James. "Ellen springt in de lucht: 'Ja, ik wil met je trouwen.' Ik was helemaal verrast. Het is nu niet dat ik niet wou trouwen, maar ik had me mijn huwelijksaanzoek wel iets anders voorgesteld", bekent Gert.

"Normaal ging ik dat helemaal anders hebben gedaan, liefje", benadrukt hij aan Ellen. Hoe juist weet Gert niet. "Maar zeker niet met al die zatte vrienden errond", zegt Gert. "Dan zal jij dat ooit nog eens opnieuw moeten doen", besluit Ellen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.